Ovzon har säkrat ytterligare ett kontrakt från amerikanska Intelsat General Corporation (IGC). Kontraktet, på ca 4,2 miljoner USD, motsvarande ca MSEK 37,5, är en förlängning av nuvarande avtal för fortsatt nyttjande av Ovzons OHO-2 satellitkommunikationstjänst till september 2019.

“Vi är mycket glada att se en fortsatt efterfrågan för vår OHO-2-tjänst. Vårt mål är som tidigare kommunicerats att skicka upp egna satelliter, vilket avsevärt kommer att förbättra tjänstens prestanda och täckningsområde. Fram till dess att våra egna satelliter kommer upp fortsätter vi att erbjuda vad som, enligt vår mening, är den bästa satellittjänsten i marknaden med hjälp av hyrd kapacitet på tredje parts satelliter”, säger Per Wahlberg, VD för Ovzon.

Denna information är insiderinformation som Ovzon AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom nedanstående kontaktpersoners försorg, för offentliggörande den 26 december 2018 kl. 13:30 CET.

För mer information kontakta

Per Wahlberg, VD

Tel: +46 8 508 600 60

E-mail: media@ovzon.com

Om ovzon

Ovzon erbjuder en revolutionerande mobil bredbandstjänst via satellit som kombinerar hög datahastighet med hög mobilitet – med hastigheter upp till 80 gånger snabbare än konkurrerande tjänster. Applikationer inkluderar realtidssensorer och videouppladdningar antingen från rörliga plattformar som små fordon, flygplan eller små drönare, eller personal på plats som bär terminalerna med sig. Ovzon har sitt huvudkontor i Solna med kontor i Tampa i Florida, USA och Bethesda i Maryland, USA. Aktien (OVZON) handlas på Nasdaq First North Premier. FNCA Sweden AB är bolagets Certified Adviser. Läs mer på www.ovzon.com

 

Subscribe to press releases and financial reports