Ovzon har erhållit en ny order från sin samarbetspartner, Svenska rymdaktiebolaget (SSC). Tjänsten levereras under andra kvartalet 2023.

Ovzons SATCOM-as-a-Service är marknadens ledande integrerade satellitkommunikations-lösning. Den inkluderar Ovzons industriledande mobila satellitterminaler, säkra och högpresterande satellitnätverk samt branschens bästa support och service. I och med denna order fördjupar Ovzon ytterligare sitt samarbete med SSC, i den fortsatta dialogen med kunder inom främst svenska myndigheter och samhällsviktiga organisationer. SSC är också en viktig samarbetspartner för leverans av tjänsten.

“Vi är mycket nöjda över att få en ny order av vår partner SSC. Vi ser fram emot att fortsätta expandera vårt redan goda samarbete där vår satellit Ovzon 3 och dess unika funktionalitet står högt på agendan. Tillsammans förser vi den svenska marknaden med en världsledande och högeffektiv integrerad satellitkommunikationstjänst, baserad på svensk teknologi och innovation”, säger Per Norén, VD för Ovzon.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Per Norén, VD, pno@ovzon.com, +1 206 931 7232

Subscribe to press releases and financial reports