Ovzon har erhållit, genom Intelsat General Communications (IGC), en order för fortsatt leverans av Ovzon SATCOM-as-a-Service till USA:s försvarsdepartement (U.S. DOD). Leveranserna sträcker sig över cirka åtta månader och startar omgående.

Ovzons SATCOM-as-a-Service är branschens ledande integrerade satellitkommunikationslösning. Den kombinerar Ovzons små mobila satellitterminaler för kritiska uppdrag med säkra och högpresterande satellitnätverk samt industriledande service och support dygnet runt, året om.

Ovzons SATCOM-as-a-Service levererar en oöverträffad nivå av strategisk, operativ och taktisk förmåga till U.S. DOD och deras viktiga och kritiska uppdrag.

"Trots att denna förnyelse i dagsläget skiljer sig från tidigare år, fortsätter vi vår långsiktiga relation med det amerikanska försvaret. Vi arbetar strategiskt tillsammans för att stödja deras kritiska och globala uppdrag. Det är också spännande med de nya industriledande applikationer som vi kan tillhandahålla efter uppsändningen av satelliten Ovzon 3 som sker om några dagar", säger Per Norén, VD för Ovzon.

Subscribe to press releases and financial reports