Ovzon har fått en uppföljningsorder på 1,8 MUSD för att tillhandahålla tre månader av Ovzons SATCOM-as-a-Service för en europeisk kund. Leverans beräknas starta i december 2023.

Denna order är en uppföljning till det kontrakt på 4,8 MUSD som Ovzon vann i april i år från en befintlig europeisk kund. Avtalet från april 2023 innefattade både Ovzons SATCOM-as-a-Service och Ovzons On-The-Move (OTM) terminaler.

Ovzons SATCOM-as-a-Service är marknadens ledande integrerade satellitkommunikationslösning. Den kombinerar Ovzons små mobila satellitterminaler, integrerade med säkra och högpresterande satellitnätverk samt fullt bemannad service och support.

"Efterfrågan på vår affärskritiska SATCOM-as-a-Service-lösning fortsätter att öka. Vi stödjer kunder runt om i världen att utföra de mest kritiska uppdragen genom att leverera en unik och integrerad satellitkommunikationslösning baserad på branschledande mobilitet, prestanda och säkerhet. Vi är stolta över det fortsatta förtroendet och starka engagemang vi åtnjuter från våra befintliga kunder”, säger Per Norén VD för Ovzon.

Subscribe to press releases and financial reports