Ovzon och dess colombianska partner Bansat tilldelades ett fem månaders kontrakt för att garantera kommunikation i de mest otillgängliga vallokaler under det kommande colombianska presidentvalet den 29 maj 2022.  Ordern är värd 160 000 USD.

Den colombianska regeringen valde Ovzon’s SATCOM-as-a-Service-lösning på grund av dess enastående tillförlitlighet, prestanda, mobilitet och användarvänlighet. Många vallokaler i Colombia har inte tillräcklig kommunikationsinfrastruktur för att stödja ett evenemang som är så viktigt som ett presidentval.

Ovzon’s SATCOM-as-a-Service-erbjudande till den colombianska regeringen inkluderar täckning via satellit och bandbredd samt de branschledande Ovzon T6 mobila satellitterminaler. Ovzon’s helhetslösningen tar mindre än två minuter att tas i bruk, även för outbildad personal.

“Kombinationen av mobilitet, tillförlitlighet, hög prestanda och användarvänlighet gör Ovzon idealisk för att stödja de mest avlägsna vallokaler som behöver antingen grundläggande eller beredskapskommunikation beroende på var de befinner sig. Ovzon är mycket stolta över att stödja den colombianska regeringen med denna kritiska tjänst”, säger Per Norén, VD för Ovzon.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Per Norén, VD, pno@ovzon.com, +1 206 931 7232

Subscribe to press releases and financial reports