Ovzon utökar sitt distributionsnätverk genom att engagera Network Innovations i Benelux, Bansat i Colombia och Orbita i Peru.

Ovzon har tecknat distributionsavtal med Network Innovations i Nederländerna för marknaden i Benelux, med Bansat i Columbia och med Orbita i Peru. Dessa nya distributörer blir en del av det expanderande partnernätverk som säljer Ovzons innovativa satellitbaserade kommunikationslösningar.

Distributörerna kommer, tillsammans med Ovzon, att sälja Ovzons tjänsteutbud som baseras på hyrd kapacitet, Ovzons mobila terminaler och effektiv, tillförlitlig, support. Från 2021 kommer utbudet utökas med Ovzons första egna satellit, Ovzon 3.

Ovzon 3 är ett viktigt steg för att revolutionera satellitbaserat mobilt bredband, med den högsta bandbredden och med de minsta terminalerna. Ovzon 3 är den första av ett antal egna planerade satelliter, som skall ge global täckning med Ovzons avancerade tjänst.

”Vi är mycket glada att engagera Network Innovations, Bansat och Orbita. Samarbeten med etablerade och välrenommerade partners hjälper oss att snabbare nå nya marknader. Våra nya partners professionella team har en lång historik av att tillhandahålla satellitbaserade kommunikationstjänster till krävande kunder” säger Magnus René, CEO på Ovzon.

FNCA Sweden AB, +46(0)8-528 00 399, info@fnca.se, är bolagets Certified Adviser.

For ytterligare information kontakta

Magnus René, CEO, mre@ovzon.com, +1 781 266 6957

Subscribe to press releases and financial reports