Ovzon utökar sitt On-the-Move (OTM) SATCOM-as-a-Service-erbjudande med partnern Nigma Conseil genom en första order till ett värde av 0,6 MUSD. Ordern inkluderar branschledande OTM-terminaler och dedikerad service för utveckling och support.

I december 2022 erhöll Ovzon sin första order från Nigma Conseil till ett värde om 1 MUSD. Denna uppföljningsorder visar Nigmas engagemang i bolagens partnerskap och uppskattning av Ovzons lösningar för kunder med utmanande och kritiska uppdrag. Leveranserna innehåller de senaste modellerna av Ovzons OTM-terminaler, inklusive teknik och hårdvara från både Getsat och Skycomm.

Ovzon arbetar tillsammans med Nigma för att expandera och utveckla On-the-Move SATCOM as-a-service-tjänster till en mängd olika obemannade plattformar inom underrättelse-, övervaknings- och spaningsuppdrag (ISR).

“Tack vare Ovzons höga grad av tillförlitlighet, mobilitet och datöverföringshastighet är ISR-marknaden en tydlig målmarknad för oss. Vi arbetar kontinuerligt med att förbättra och utöka vår produkt- och tjänsteportfölj till än mer värdehöjande tjänster för att möta våra slutkunders behov vid obemannade uppdrag.” säger Ovzons vd, Per Norén.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Per Norén, VD, pno@ovzon.com, +1 206 931 7232

Subscribe to press releases and financial reports