Ovzon och FGH Security har tecknat ett distributionsavtal där FGH kommer att sälja Ovzons satellitbaserade bredbandstjänster i Frankrike.

Ovzon och FGH kommer att gemensamt marknadsföra Ovzons tjänster som baseras på hyrd kapacitet och styrbara antenner, mobila terminaler och effektiv, tillförlitlig support. Ovzons nuvarande erbjudande kommer att utökas med Ovzons första egna satellit Ovzon 3 som skjuts upp i slutet av 2021. Ovzon 3 är ett viktigt steg för att revolutionera satellitbaserat mobilt bredband, med högsta bandbredd och med de minsta terminalerna. Ovzon 3 är den första av ett antal egna planerade satelliter för global täckning med Ovzons unika service.

FGH grundat 2003, är specialiserade på innovativa kommunikationslösningar för franska myndigheter. FHG erbjuder satellitbaserad audio och video, landbaserade sensorer och högpresterande taktisk kommunikation för fasta och mobila applikationer. FGH tillhandahåller också teknisk assistans till slutanvändarna.

”Vi är mycket glada att engagera FGH Security på den franska marknaden. FGH har ett professionellt team med en lång historik av att tillhandahålla satellitbaserade kommunikationstjänster till krävande kunder” säger Magnus René, CEO på Ovzon.

“Jag är stolt att kunna erbjuda Ovzons tjänst med exeptionella terminaler och hög överföringshastighet, som kompletterar våra nuvarande tjänster väl”,
säger Nathalie Gerard, CEO på FGH Security,

FNCA Sweden AB, +46(0)8-528 00 399, info@fnca.se, är bolagets Certified Adviser.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Magnus René, VD
mre@ovzon.com
+1 781 266 6957

For ytterligare information kontakta

Magnus René, CEO, mre@ovzon.com, +1 781 266 6957

Subscribe to press releases and financial reports