Noora Jayasekara har idag utsetts till ny CFO på Ovzon och medlem av koncernledningen. Noora tillträder rollen den 1 november 2022

Noora kommer närmast från rollen som CFO på Humana AB. Hon var dessförinnan chef och konsult inom redovisning på konsultbolaget EY. Noora har en Mastersexamen i ekonomi med inriktning på finansiering. Noora börjar sin anställning den 20 oktober och tillträder den 1 november, till dess fortsätter Pål Jernhag som interim CFO.

”Vi är väldigt glada att välkomna Noora Jayasekara till Ovzon. Noora har en gedigen bakgrund som affärsdriven CFO vilket är viktigt för Ovzons höga ambitioner i den snabbt föränderliga satellit- och kommunikationsbranschen. Hennes breda erfarenhet från olika typer av verksamheter och börsnoterade företag är lika värdefullt när vi nu står redo att fortsätta vår lönsamma tillväxtresa”, säger Per Norén, VD och koncernchef på Ovzon.

”Jag ser fram emot att börja på Ovzon. Bolaget har framgångsrikt etablerat sig som ett världsledande med mobila och säkra satellitkommunikationslösningar för kunder med kritiska uppdrag. Bolaget är i en spännande fas och jag ser väldigt mycket fram emot att vara med och utveckla verksamheten ytterligare”, säger Noora Jayasekara.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Per Norén, VD, pno@ovzon.com, +1 206 931 7232

Subscribe to press releases and financial reports