Ovzon meddelar idag att bolagets Chief Financial Officer (CFO) har sagt upp sig från sin anställning. En process för att rekrytera en ersättare inleds omedelbart. Johan Brandt som har varit Ovzon’s CFO sedan 2018 kommer att fortsätta i sin nuvarande roll till slutet på September 2022.

“Johan har varit en mycket viktig och tongivande ledare inom Ovzon. Han hjälpte till att förbereda bolaget for sin IPO och skapade de högkvalitativa administrativa processer och rutiner som krävs för att kunna verka som ett börsbolag. Han lett finansieringen av Ovzon 3 och aktivt drivit affärsutveckling samt understött industrialiseringen av Ovzon genom att införa och upprätthålla agila och smarta processer för att möjliggöra en global skalbarhet och tillväxt. Jag vill tacka Johan för hans ovärderliga insatser och önskar honom all lycka i framtiden” säger Per Norén, VD för Ovzon”

“Jag är tacksam för att ha varit en del av detta fantastiska bolag, ett otroligt team och en spännande resa sedan 2018. Tillsammans har vi tagit många viktiga steg i bolagets industrialisering och kommersialisering. Jag ser verkligen fram emot att se den fulla potentialen av Ovzons unika Satcom-as-a-Service när Ovzon 3 lanseras. Det har inte varit något enkelt beslut att lämna detta bolag, jag önskar teamet all lycka framöver.” säger Johan Brandt

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Per Norén, VD, pno@ovzon.com, +1 206 931 7232

Subscribe to press releases and financial reports