Ovzon introducerar Ovzon GO, en ny unik satellittjänst. Tjänsten ger användarna tillgång till flexibla, enkla tjänstepaket med högsta bandbredd med de minsta terminalerna. Den paketerade tjänsten leveras med Ovzon marknadsledande terminaler för on-the-move och on-the-pause, bland annat den nyligen lanserade och banbrytande terminalen Ovzon T6.

Ovzon GO tänjer på gränserna för flexibelt högpresterande satellitbaserat bredband. Ett utbud av olika tydliga serviceplaner möter eller överträffar förväntningarna för användare i behov av mobilt bredband med hög hastighet och säker anslutning. Ovzon GO erbjuds med datahastigheter upp till 10 Mbps och tjänsten baseras på Ovzons regionala satellitkapacitet.

Ovzon GO är ett komplement till Ovzon’s nuvarande erbjudande, Ovzon HERO. Ovzon HERO är en avancerad, skräddarsydd tjänst med den högsta prestandan, framtagen för de allra mest krävande kunderna för kritiska uppdrag. Ovzon HERO når datahastigheter över 50 Mbps med små portabla terminaler och baseras på Ovzons globala satellitkapacitet inklusive styrbara högpresterande täckningsområden.

“Vi är stolta och glada att erbjuda vår fantastiska satellittjänster till krävande kunder med olika behov. Ovzon HERO och Ovzon GO hjälper olika typer av kunder med deras kommunikations-utmaningar. Gemensamt för Ovzons tjänster är att de är lättanvända, möjliggör mycket hög dataöverföringshastighet, använder våra egna små effektiva terminaler, klarar alla väderförhållanden och erbjuds till konkurrenskraftig kostnad”,
säger Magnus René, VD på Ovzon.

FNCA Sweden AB, +46(0)8-528 00 399, info@fnca.se, är företagets certifierade rådgivare.

För ytterligare information, kontakta;

Magnus René, VD
mre@ovzon.com
+1 781 266 6957

For ytterligare information kontakta

Magnus René, CEO, mre@ovzon.com, +1 781 266 6957

Subscribe to press releases and financial reports